Siirry sisältöön
Asiantuntevaa teollisuuden automaatiopalvelua vuodesta 1993

Unified Comfort paneelit

SIMATIC HMI Unified Comfort Paneeli

SIMATIC Unified Comfort -paneelit yhdessä WinCC Unified -visualisointityökalun kanssa tarjoavat ennennäkemättömiä mahdollisuuksia konetason visualisointiin. Unified Comfort -sarjan paneeleissa on kapasitiiviset kosketusnäytöt, jotka ovat älypuhelintasoa ja tukevat multitouch-tekniikkaa, mikä takaa erinomaisen käytettävyyden. Paneeleita on saatavilla kuudessa eri näyttökoossa, 7 ” – 21,5″. Kaikki sarjan paneelit ovat teknisesti yhteneviä liitäntöjen ja ominaisuuksien suhteen, joten valinta on helppoa: valitse vain haluamasi näyttökoko.

SIMATIC Unified Comfort -paneelit ovat yhteensopivia Edge-teknologian kanssa, mikä avaa uusia mahdollisuuksia toimintojen laajentamiseen Edge-sovellusten avulla. Tämä mahdollistaa datan prosessoinnin ja analysoinnin suoraan konetasolla. Paneelien Web-client tarjoaa joustavan etäkäytön tavallisella web-selaimella ilman erillistä ohjelmistoa.

Kysy lisää

SIMATIC HMI Unified Comfort -paneelit

Uuden sukupolven huippuluokan, 7–22″ käyttöpaneelit. Uusi SIMATIC WinCC Unified System tarjoaa lukuisiaparannuksia edeltäjiin verrattuna; suorituskyky, avoimuus ja käyttäjäystävällisyys.

  • Kaikki kuusi paneelikokoa tarjoavat saman toiminnot, valitset vain koon.
  • Helppokäyttöinen Multi-touch-tekniikka
  • Innovatiivinen SIMATIC WinCC Unified visualisointiohjelmisto
  • Integroitu Edge-toiminto
  • Etäasiakastuki
SIMATIC HMI Unified Comfort Panels Product overview for Unified Comfort Panel